TEKİRDAĞ / ERGENE - ERGENE İLKOKULU

Eyl

Birinci sınıf öğrenci velilerimize  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "İlkokul Velisi Olmaya Hazır mıyım?" konulu bilgilendirme eğitimi verilmiştir.

Eyl

2022-2023 eğitim-öğretim yılı okul brifing dosyamız hazırlanmıştır.

Eyl

Okul tanıtım broşürümüz hazırlanmıştır.

Eyl

Okulumuz Belirli Günler ve Haftalar Görevli Öğretmen Çizelgesi ile Değerler Eğitimi Çalışma Takvimi hazırlanmıştır.

Eyl

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuzda yapılacak kitap okuma saatine ilişkin çizelge aşağıda sunulmuştur.

Eyl

Öğretmenlerimizin okulumuza yönelik beklentilerini ölçmek amacıyla anket düzenledik. Ankete ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Anketimize yönelik istatistiki çalışmalar bittikten sonra sonuçlar duyurulacaktır. Sonuçlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Eyl

Velilerimizin okulumuza yönelik beklentilerini ölçmek amacıyla anket düzenledik. Ankete ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Eyl

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre gerekli önlemler alınmıştır.