TEKİRDAĞ / ERGENE - ERGENE İLKOKULU

ERGENE İLKOKULU

Cumhuriyet Mah. 1327 Sokak No22 ERGENE/TEKİRDAĞ
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
DERS BAŞLAMA SAATİ:13:30 DERS BİTİŞ SAATİ:18:20
KALORİFER-DOĞALGAZ
Ulaşım
ERGENE İLKOKULUNA ÇORLU MERKEZDEN 14 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE AYRICA MARMARACIK MİNİBÜSLERİ İLE DE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Ergene , Tekirdağ´ın yeni kurulmuş ilçesi olup merkezi Marmaracık´tır. Çorlu´dan ayrılan 2 mahalle, 10 köy ve 4 beldeden oluşmaktadır.Ergene ilçesinin çevresinde Tekirdağ´ın Çorlu ve Çerkezköy ilçeleri bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.EN YAKIN İLÇE OLAN ÇORLU´YA UZAKLIĞI 8 KM OLUP İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 43 KM.DİR.